Login/Registracija

Dejan Matić se prisetio praznika iz detinjstva koje je proslavljao sa bratom Sašom: „Te godine sam se razočarao“

4ef30cb73b68e80f767bcec60a034841d9dddc8d

Pevač Dejan Matić godinama je na javnoj sceni i jedan je od omiljenih pevača svih generacija. Sada je otkrio kako će provesti novogodišnje praznike.

– Mislio sam da će posle leta da malo popusti ova euforija, ali izgleda da smo iz leta pravo ušli u Novu godinu jer se nije smanjivao obim posla. Ja planiram u februaru negde na odmor sa porodicom i to je moja Nova godina što se odmora tiče, a sve ove dane ću provesti radno rekao je Matić.

Dejan se ovom prilikom prisetio i proslava praznika u detinjstvu i sa svojim bratom Sašom Matićem.

Kad smo pošli u školu, pošli smo u školu u Beograd i svaki letnji i zimski raspust smo provodili u Drvaru. Meni je Nova godina bila kad god krenemo u Drvar. Imali smo lepo, bezbrižno detinjstvo. Jednom su mama i tata išli na neku proslavu, mi smo bili klinci, nismo još u školu pošli, a meni to nije bilo pravo. Kako bi me odobrovoljili, oni su mi rekli da ću da spavam u Fići, a ja sam od malena bio lud za automobilima. Te Nove godine sam se toliko razočarao, da je to strašno – ispričao je Dejan.

Kako je i sam rekao, veliki je zaljubljenik u automobile, pa je dobro poznata priča da se čak jednom i oprobao u vožnji. Dejan nam je sada otkrio i da je ljubitelj bioskopa, te da neretko sa svojom suprugom odlazi na premijere filmova.

Ja samo u Austriji uhvatim vremena za te neke slobodne aktivnosti, mislim da nije bilo premijere da nismo išli, poslednji je bio “Toma“, lepo se organizujemo – izneo je pevač za Republiku.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić