Login/Registracija

DECO, POKRIJTE OČI: Ljuba Perućica objavio ESKPLICITNE scene sa suprugom (VIDEO)

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus nedavno su se baškarili u Dominikanskoj Republici, gde su i došli na ideju da spoje lepo i korisno i snime spot za pevačevu novu pesmu. 

Numera nosi naziv „Erotična“, a ono što je interesantno jeste da je i spot eroitičan i da su glavni akteri upravo pevač i njegova supruga. 


Provokativne, pa čak i erotične scene u kojima se supružnici strasno ljube na pesku, a zatim i u krevetu, prekriveni samo beli čaršavom razmenjuju nežnosti potpuno su zaludeli Perućicine fanove. 


– Erotična je stigla! Počelo je da gori – poručio je pevač u opisu videa koji je raspametio njegove fanove.

„Ovo sa ženom je vrh, bravo“, „Au, šta je ovo? Koliko strasti u par minuta?!“, „Baš su slatki i on i njegova žena, a pesma simpatična“, „Ovo vozi“, neki su od komentara na Ljubinu novu pesmu i spot koji nije za mlađe od 18 godina, što je i sam pevač potvrdio u tizeru.

Podsetimo, pevač je nedavno za Grand Online otkrio kako je došao na ideju da glavna glumica u spotu bude njegova lepša polovina. 

– Dve nedelje pred naš put, supruga i ja smo došli na ideju da snimam spot tamo i da uradim neku letnju pesmu. Egzotična destinacija, more, palme, sve prelepo za kamere i video, ali problem je bio što u tom trenutku sam imao samo jednu spremnu pesmu, ali nije bila nekako letnja. Supruga se zabrinula jer je mislila da nema vremena da se uradi pesma i ja sam u deset uveče seo da radim numeru i u tri ujutru je završio. Inače pesma se zove „Erotična“, sve se poklopilo -rekao je nedavno pevač za Grand. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić