Login/Registracija

NA OVOM MESTU ĆE BITI SAHRANJEN ZORAN KALEZIĆ: Porodica ispoštovala njegovu poslednju želju (VIDEO)

Pevač Zoran Kalezić biće sahranjen sutra u Danilovgradu u 14 časova.

Porodica i danas prima u kapeli saučešća povodom smrti.

Zoran Kalezić, koji je preminuo 4. januara 2023. u 73. godini, imao je na samrtničkoj posetlji samo jednu želju.

On je zavetovao članove svoje porodice da ga sahrane u rodnom Danilovgradu. Poručio je da ne želi da počiva u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, prenose Novosti.

Podsećanja radi, Zoran Kalezić izgubio je životnu bitku u 73. godini. Pevač je dugo bolovao od opake bolesti, a o svojoj borbi sa rakom pluća uvek je otvoreno govorio, te u poslednje vreme isticao kako mu hemoterapije više ne pomažu, kao i da mu se vise ne živi.

– Borim se sa ovim kancerom, kako znam i umem, ali ništa ne pomaže. Malo promenim terapiju, ali ni one više ne pomažu. Ne mogu da se spasem. Mislio sam da mogu da kupim par godina života, ali ne mogu. Dajem sve od sebe, ali ne ide, nije više to to. Na vreme sam očima dušu napojio lepotom – rekao je pevač očajno pred svoju smrt za Republiku, kao da se već pomirio sa sudbinom, te potresnim rečima najavio da uskoro zauvek odlazi.

– Imao sam neku svoju viziju da se lečim tu, gde je moj narod. Jer ja sam narodni pevač, umetnik naroda. Ako treba da skončam, bolje da to bude ovde, u Crnoj Gori, nego da skončam kao nečiji sluga u inostranstvu – kazao je Zoran.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić