Login/Registracija

Darko Lazić uživa sa devojkom u Dubaiju: Vrelom pozom sa plaže zapalili društvene mereže (FOTO)

Popularni pevač Darko Lazić poslednjih dana novembra odlučio je da napravi predah i otputuje na odmor u toplije krajeve, a ovoga puta društvo mu pravi devojka Katarina. Zaljubljeni par uživa u visokim temperaturama na plaži, a o odmoru iz snova obavestili su svoje pratioce preko popularnih društvenih mreža.

Da itekako zna da se provodi, ali i da je pravi džek i hedonista može se zaključiti po Lazićevim poslednjim objavama na Instagram profilu gde se pevač pohvalio bogatom trpezom uz obalu mora, ali i kako uživa u sportskim aktivnostima na vodi.

Tridesetjednogodišnji folker na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio je danas i fotografiju sa plaže na kojoj pozira u društvu svoje izabranice.

Darko i Katarina zauzeli su vrelu pozovu, pa zagrljeni i zaljubljeni pozirali na plaži u kupaćim kostimima, a komentari su se samo nizali: „Lako je njemu kad je pun kao brod“ , „Prelepi“, „To je ljubav“, „Nadamo se da je ovo poslednja“ – pisali su Lazićevi obožavaoci, a po ovoj fotografiji možemo zaključiti da pevaču ljubavi i strasti u vezi ne manjka.

Podsetimo, Darko je bio oženjen koleginicom Anom Sević i iz tog braka ima osmogodišnju ćerku Lorenu, dok iz ljubavne veze sa Marinom Gagić ima troipogodišnjeg sina Alekseja. On je krajem aprila ove godine raskinuo veridbu sa pevačicom Barbarom Bobak i upusttio se u ljubavnu vezu sa Katarinom, sa kojom se zabavljao pre ulaska u brak sa Anom.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk