Ovo može samo Darko Lazić: Pevač platio piće svim gostima u klubu, pa ostao dužan gazdi

Darko Lazic 1

Mediji su nedavno došli do saznanja da je pevač Darko Lazić na jednom nastupu plato piće za sve goste koji su te večeri došli da ga slušaju.

Iako o takvim stvarima ne želi da priča javno, Lazić je potvrdio da se to dogodilo i priznao da je na kraju večeri gazdi diskoteke u kojoj je nastupao ostao dužan.

-Istina je, želim da objasnim iz kog razloga sam to uradio. Meni je ta publika bila toliko draga, jednostavno da sam ja celu svoju gažu dao za to njihovo piće. Još sam gazdi ostao dužan dve hiljade maraka, nema veze, sve je to za ljude – rekao je pevač u emisiji „Kafansko veče“.

IMG 20240604 WA0041

Darko ovako nešto nije uradio prvi put, dosta njegovih prijatelja je govorilo u medijima, a svi su isticali da je on široke ruke i da uvek želi da počasti druge.

Podsetimo, Darko se juče sa suprugom Katarinom pojavio na proslavi rođendana Aleksandre Mladenović, a na žurku je došao u pratnji bivše supruge Ane Sević i njegog supruga Danijela, dok je za Grand govorio o njihovom odnosu.

-Kada su dvoje ljudi normalni tako treba da ude, pa imamo dete i smatram da je sve ovo normalno. Između Ane i mene ne dolazi do nesuglasica, mi smo to prevazišli odavno. Bili smo mladi, a sad smo zreli i razumni. Sve rešavamo pričom- otkrio je Lazić, i otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom verenicom Marinom Gagić.

-I sa Marinom sam isto u dobrim odnosima, imamo dete, sve je okej. Nismo toliko bliski, ali proćiće godine pa ćemo biti (smeh). Ma ići ćemo svi zajedno na letovanje, ja živim za taj dan i dočekaćete ga!

BONUS VIDEO – Darko Lazić o Ani Sević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I: