Đani i Slađa kupili ćerki stan za punoletstvo, nećete verovati koliko košta kvadrat luksuzne nekretnine: „Očekivala sam to“

IMG ba39b0493a0033fd737e7c80b5543662 V 1

Popularni folker Radiša Trajković Đani organizovao je gala proslavu u jednom luksuznom prestoničkom restoranu povodom punoletstva ćerke Sofije.Porodica Trajković večeras očekuje dolazak velikog broja zvanica, među kojima će se naći veliki broj Đanijevih kolega i ljudi iz sveta šoubiznisa.

Ponosni roditelji Slađa i Đani iznenadili su svoju mezimicu i više nego skupocenim poklonom.

DJanieva cerka Sofija 3 1

Naime, Sofija je dobila stan u Beogradu na vodu, u komšiluku svojih roditelja gde se kvadrat ceni od četiri do vrtoglavih osam hiljada evra.

-Očekivala sam ovaj poklon. Nisam učestvovala u izboru, samo je kupljen stan, ja ću ga posle opremiti – rekla je Sofija.

Tom prilikom, Sofija je istakla da ne voli da priča pred kamerama, te se tako vratila u salu, a folker je ovom prilikom istakao da je ona super dete i da se trudio da od njega i Slađe nasledi to da bude dobar čovek.

– Super je ona, kakva su deca, ona je maltene kao muško, ne kao žensko. Prava domaćica mala .Ja sam se trudio da bude dobar čovek, vaspitana – rekao je Đani.

Kada su se prisetili njihovih punoletstava, Slađa je otkrila da je bila na Đanijevom punoletstvu, koje se završilo, kako kaže, dvadesetosmogodišnjom ljubavlju koja je i dalje traje.

– Ja sam bila na njegovom punoletstvu. Bilo je prelepo, evo vidite kako se završilo, 28. godina smo zajedno – rekla je Slađa.

Za sam kraj, Đani je istakao da će zapevati, a kada je reč o tome koga su od kolega zvali na Sofijino punoletstvo, rekao je da su mnogi pozvani, ali da ko ga ceni, pojaviće se na istom.

– Pa trebalo bi, naravno da hoću. Ko je došao dobrodošao, ko nije, hvala. Ko te ceni i poštuje doći će – rekao je folker za Pink.

IMG 7a0a5ecfbe87075c280e12251460bd14 V 1
IMG f3c8e1c307bc6847dbda808ffbecac35 V 1
Foto: Z. K. Munja/ foto Gaja,
Autor: J. Jović