Login/Registracija

„Danas su sve kao klonirane“ Vlasnica megahita „Dođi u pet do pet“ oštro o mladim koleginicama

Pevačica Jasna Gospić koja je izvela antologijsku pesmu „Dođi u pet do pet“ prilikom posete Grand produkciji prisetila se svojih muzičkih početaka, a priznala je i da joj itekako prijaju koplimenti na račun fizičkog izgleda.

Prijaju mi komplimenti kao i svim ženama, počela sam da pevam sa petnaest, a kada sam izvela „Dođi u pet do pet“ imala sam šesnaest godina. Ljudi kada me vide iznenade se i kažu mi da dobro izgledam, ali ne znaju da sam jako mlada počela i da imam još vremena da izgledam solidno da tako kažem – objasnila je pevačica kroz osmeh.

Umetnici izvanrednog glasa pesma „Dođu u pet do pet“ je neočekivano postala lična karta, a Jasna se prisetila početaka muzičke karijere.

Pesma je zaista postala fenomen, ja kada sam postala član grupe „Ambasadori“ posle Ismete Dermoz koja je imala ozbiljniji repertroar, kada sam došla tako mlada razmišljali su šta sa mnom da urade jer nije išlo da me ubace u tako teške teme – prisetila se Gospićeva i dodala:

Bili su vrlo mudri, smislili su tu pesmu koja je bila spoj da kažem mog izgleda i mladosti. Poenta je da pesma što duže živi. Sa tom pesmom sam se preko noći vinula u zvezde, niko se nije nadao da će pesma da zaživi na taj način i da će se kroz generacije reinkarnirati. Ta pesma je postala moja lična karta.

Pored talenta za muziku danas je veoma bitan i fizički izgled, a Jasna nam je otkrila kako su stvari funkcionisale pre nekoliko decenija. Kako je pevačica uvek važila za fatalnu ženu i veliku zavodnicu, Jasna se dotakla i ove teme.

Na sreću to je bilo vreme dobrih pesama, a sa druge strane žene nisu bile klonirane kao danas. Naravno da je izgled bitan, morate biti unikatni po nečemu, ali je pesma i pevanje bila najbiotnija. Mi odavno nemamo neke ozbiljne hitove – odgovorila je Jasna bez zadrške.

Foto: Z.K.Munja/ Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk