DAME PALE U TRANS: Sofra USIJAO Instagram HOT snimkom iz teretane (VIDEO)

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIC SOFRA FOTO MUNJA OK 10

Svima je dobro poznato da harmonikaš Aleksandar Sofronijević vodi računa o svom fizičkom izgledu, ali prventveno o zdravlju.

Poslednjin nekoliko godina je svakog dan fizički aktivan, pa ne može da prođe bez bar jednog treninga u teretani ili plivanja na bazenu.

On se trudi da svaki slobodan trenutak od posla iskoristi na najbolji mogući način, a zasigurno je najbolje to što brine o svom zdravlju.

Pored plivanja i teretane, Sofra je i veliki ljubitelj biciklizma, pa u proleće i leto sa svojim prijateljima obavezno napravi jednu turu po Srbiji, gde sa biciklom obiđe i one najudeljenije predele naše zemlje.

Neretko se dešava da on na svojim društvenim mrežama podeli neki video iz teretane, a tako je bilo i danas kada je podelio snimak koji je usijao sve društvene mreže. Sofra ima i svog personalnog trenera sa kojim već godinama sarađuje i koji mu je pomogao ne samo u vežbanju, negu u promeni celokupne ishrane i načina života.

Podsetimo, harmonikaš je jednom prilikom za naš potral govorio o tome kako se godinama borio sa viškom kilograma, a njegova priča sigurno može da posluži ljudima koji se bore sa istim problemom kao velika motivacija.

Sofra je otkrio da je pre deset godina imao čak 126 kilograma, ali da je upornim trenizima, redukovanom ishranom i aktivnim bavljenjem biciklizmom uspeo da  svoju kilažu gotovo prepolovi.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković