Dačićeva snajka otpevala najemotivniji Cecin hit, mišljenja publike podeljenja (VIDEO)

Od kad je kročila na Grandovu scenu Milica Jokić, nekadašnja učesnica šoua „Neki novi klinci“ i „Zvezde Granda“, pokazala je da ima ogroman pevački potencijal koji danas dobro koristi.

Mlada zvezda u usponu sigurnim koracima grabi ka vrhu, zbog je i legenda narodne muzike Zorica Brunclik javno podržava na tom putu, a danas ova talentovana devojčica, koju mnogi znaju i kao snajku Ivice Dačića budući da se zabavlja sa njegovim sinom, svojim glasom ume da otopi i najtvrđa srca, pogotovo kad peva numere svog idola Cece Ražnatović.

Milica 1

A, to je uradila u emisiji „A sad malo mi“ gde je uživo izvela Cecin stari hit „Da si nekad do bola voleo“, kojom je podelila publiku.

I dok ima onih koji tvrde da je maestralno i emotivno otpevala najemotivniju Cecinu baladu, ima i onih koji smatraju da niko ne može da nadmaši Ražnatovićku.

Milica Jokic 1

„Mnogo je talentovana, a skromna. Biće velika zvezda zahvaljujući isključivo svom glasu“, „Svaka čast, Milice“, „Prelepo i emotivno“, neki su od komentara, dok ima i onih koji se ne slažu.

Preveliki zalogaj“, „Devojka je kao anđeo lepa, ali niko ne peva kao Ceca, uz dužno postovanje i niko nikad neće pevati kao ona“, „Ovo samo Ceca iz duše peva,nikad je niko sa toliko emocija neće otpevati“, neka su od mišljenja, a vi poslušajte kako je Milica otpevala stari Cecin hit, pa prosudite sami da li je približno originalu.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić