Login/Registracija

„Da sam poslušao Popovića sve bi bilo bolje“, Nakon borbe sa porokom Slaviša Vujić sebi jednu stvar ne može da oprosti

Iako se danas ne eksponira mnogo vlasnik jednog od najvećih estradnih hitova „Crna golubice“, Slaviša Vujić, nekada je živeo mnogo drugačije.

Kafane, mladost i boemski život odvukli su ga poroku, a Slaviša je otvoreno govorio o alkoholizmu sa kojim se godinama borio.

-Ta faza je trajala u mom životu dugo i periodično. Kako krenem da radim album i onda to bude slavlje veselje i to su bili hitovi. Pio sam žešće i bilo mi je lepo, a čim se otreznim nije mi više bilo lepo. Imao sam i auto i svašta nešto… čim sam se otreznio sve je nestalo, ništa nije kao što je bilo– ispričao je jednom prilikom za Grand, a poto otkrio da već više od jedne decenije živi bez takvog načina života.

Ne pijem već 11 godina, ali dug period sam pio i to mi je bio najbolji period u životu.

Iako ga je mladost ponela, Slaviša ni danas ne zaboravlja reči i savete Saše Popovića.

 Kada sam bio mlad i popularan dečko, Sale mi je rekao da se manim alkohola jer odlično pevam i imam odličnu pesmu. Mene je mladost ponela, i razmišljao sam šta on priča, ali da sam ga poslušao bilo bi bolje- iskren je bio pevač.

Podsetimo, Slaviša Vujić, poput mnogih njegovih kolga tvrdi da se estrada izuzetno promenila u odnosu na vreme kada je on počinjao te nije krio da mlađim kolegama ima šta da zameri.

-To vreme nekada i ovo sad, ne mogu da se porede. Sada su svi hit pevači i svi sve pevaju iako ne znaju tekst. To mnogo zameram mojim kolegama. Pevaju i čitaju tekst sa telefona, a po mom mišljenju, to je nepoštovanje publike. Kada su bili festivali i tezge, mi smo se danima pripremali za to. Preslušavali smo pesme više puta, vraćali, zapisivali tekst. A sada, izađeš sa dvadeset pesama koje znaš i ostalo čitaš– ispričao je Slaviša jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Sanja Kužet šokirala odlukom

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović