Login/Registracija

Da li joj se smeši MESTO U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA? “Razmišljam isto kao Saša Popović“ (VIDEO)

Pevačica Jelena Lalović poznatija kao Jelena sa dva L, a koja je popularnost stekla devedesetih godina, već nekoliko godina unazad slabo se pojavljivala po medijima iako je radila punom parom.

Ipak, na njene nove pesme publika će sačekati još malo, ali ona obećava da će se čekanje isplatiti zbog onoga što je pripremila.


– U pitanju su dva nova dueta, jedan je gotov, drugi će tek biti i to sa jednom velikom zvezdom, muško je, ali ne bih još da otkrivam, samo da sve ostane kako treba. Ne bih da govorim jer on priprema još nekoliko dueta, pa jedan dođe, drugi otpadne a ja ne bihda otpadne. Ali Bože moj, i ako se to desi, ostajemo drugari. Posle Kemala Montena je bilo teško naći prikladnu pesmu i pevača- iskrena je Jellena.

Na estradi opastaje već godinama mada nikada nije bila od onih pevačica koje skreću pažnju na svoj izgled, kakvih je danas sve više, i evo koliko je po njenom mišljenju to zaista važno.


– Imate naše najveće zvezde koje odlično izgledaju, i dan danas vode računa koliko god mogu, znači ipak je izgled bitan. Ali ne valja da je baš sve na izvolte- kazala je ona.

Za sebe smatra da je jedinstvena ali ipak ne đedi reči hvale za mlade nade iz šou programa “Zvezde Granda“ koje neretko isprati.

– Gledam reprizu uglavnom jer subotom ne stižem, pa onda kada sin zaspi ja stavim slušalice u uši i pogledam. Ima baš dobrih kandidata, baš dobrih glasova- rekla je pevačica pa dodala da bi volela da se nađe u žiriju ovog takmičenja.


– Ja bih bila kao Bosanac, on mi je super, u nekim razmišljanjima smo isti. Možda čak i kao Saša Popović, kad on nešto kaže a ja pomislim: “Pa da, i ja bih isto uradila“. Ali dobro, on je naš mag, imam ja još dosta da učim– kroz osmeh je zaključila.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:
Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac