Da li je MOGUĆE? Glumica napravila NEVIĐENI BLAM na snimanju!

Anđelka Prpić, važi za jednu od najduhovitijih glumica sa naših prostora. Gledamo je u mnogim domaćim serijama gde nas redovno nasmeje do suza, ali da i se i privatno često nađe u zanimljivim situacijama dokaz je i sledeća priča.

a2f2ee9591c877aeb91e49a10ccb9d8c841e3b11

Naime, gostujući u emisiji „Šok tok“ povela se tema kako je Anđelka „kraljica pogrešnih pitanja“, a ona je bila rada da objasni odakle joj potiče taj interesantan nadimak.

– Bila sam treća srednje kada sam se prijavila za emisiju „Generalna proba“ na trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila – priseća se ona i dodaje – Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom Nedeljkovićem i Slobodanom Bodom Ninkovićem.

bbf79ac78c760f2edfa8a7a0178cff3760e61aa5

Glumica navodi da je tada, kao i svi srednjoškolci, verovala da sve zna, pa je sebi dala za pravo da malo opusti atmosferu i upusti se sa Bodom u neobavezni razgovor. 

„Kako ste Bodo, kako je sa blizancima, da li plaču, kako je Nataša?“  – pitala ga je ona, mislivši da su on i Nataša Ninković koja je u tom periodu rodila blizance, u braku.

On ukapira zašto ga ja pitam za blizance i verovatno je pomislio „Ko je gospođica, odstranite je ako može“, ali je prešao preko toga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu – govori Anđelka sa osmehom.

Nakon ove situcije Prpićeva se susrela sa pomenutim glumcem na snimanju serije „Andrija i Anđelka“ ali se nije usudila da ga podseti na ovu situaciju.

POGLEDAJTE I:

PONOVO U VEZI? Poznata glumica se oporavila od razvoda

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković