Login/Registracija

DA LI GA PREPOZNAJETE? Danas je jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika, a ovako je izgledao na početku karijere (VIDEO)

Mlađi sin folk pevača Miloša Bojanića, Mikica od prvog pojavljivanja na muzičkoj sceni privukao je veliku pažnju, pa je do danas ostao jedan od najboljih pevača narodne muzike.

Kako su i on i njegov stariji brat Bane nasledili talenat od oca, rešili su da to pokažu milionima pa su se otisnuli u muzičke vode.

Oni su prva izdanja svojih albuma objavili upravo za Grand produkciju, a pesme su od samog starta postale veliki hitovi.

Tako se sada pojavio jedan stari video, na kome Mikica peva jedan od svojig prvih hitova „Dajte mi neki alkohol“ u emisiji „Grand Šou“ daleke 2002. godine.

Za njega se od samog starta znalo da će napraviti veliki uspeh, a posle ove pesme su se samo nizali hitovi kao što su „Pauza“, „Zar i ti“ i mnogi drugi.

Podsetimo, pevač je napravio veliku disofrafsku pauzu i nekoliko godina je živeo sa porodicom u Americi. Kada se vratio u Srbiju, nastavio je sa muzičkom karijerom, a trenutno boravi u jednom rijaliti programu.

BONUS VIDEO:

Foto: youtube/Grandnostalgija,
Autor: A. Milinković