Login/Registracija

DA LI ĆE MU STATI NA CRTU? Mikica IZAZVAO oca usred emisije: „NE ŠALIM SE“

Veliki povratak Mikice Bojanića na estradnu scenu mnogi nisu ozbiljni doživeli, budući da je nakon desetogodišnje pauze odlučio da objavi dva kavera, umesto nove pesme. Jedan od njih je i hit njegovog oca Miloša Bojanića koji mu je velika podrška, iako su mnogi protumačili da je Mikica samo privremeno u Beogradu i da se neće u potpunosti vratiti muzici. 

Međutim, pevač je to demantovao, tvrdeći da prava iznenađenje tek slede, a da u svemu ima podršku svoje porodice koja se takođe preselila u Novi Sad, ali najveću dobija upravo od oca.

– To jeste moj povratak jer se deset godina nisam pojavljivao, nisam nastupao, nisam ništa uradio. Onog momenta kada sam došao u Srbiju odmah sam krenuo da radim i snimam pesme i moram da priznam da sam i sam iznenađen komentarima publike. „Pauza“ je moja pesma iz 2004. godine koju je pisala Marina Tucaković, dok je numera „Oči su njene ko nebo plave“ sada moja, nije više Miloševa (smeh). Zapravo iste su reči pesme, ali je novi aranžman- objasnio je pevač u emisiji „Grand parada“, na šta se nadovezala voditeljka Sanja Ćulibrk i dodala:

– Našalio si se i rekao da Miloš to nije dobro otpevao…

– Ne, nisam se našalio, ja tvrdim to i sada (smeh). Moraćemo da ga pozovemo jednom prilikom i da otpevamo i on i ja- odgovorio je kroz osmeh Bojanić i tako javno izazvo svog oca na pevački dvoboj.

Nema sumnje da je od oca osim talenta na pevanje nasledio i neverovatan smisao za humor, što su nedavno potvrdili i u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kada je Miloš usred emisije pozvao Voju Nedeljkovića i“urgirao“ za sina.

– Je l’ se Mikica prijavio za „Zvezde Granda“?- pitao je pevač, nakon čega je usledila lavina smeha i komentara zbog odgovora koji možete da vidite OVDE.

POGLEDAJTE I

SMEH DO SUZA: Mikica Bojanić priznao šta otac NIKADA NIJE HTEO DA MU KUPI

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović