Čuveni SVETSKI DIZAJNER ODUŠEVLJEN NAŠOM PEVAČICOM: „Kada sam ga videla izgubila sam se!“

Talentovana mlada pevačica Ilma Karhamet proslavila se u nekoliko takmičenja kroz koje je publika zavolela. Danas hrabro gradi svoju karijeru, a gotovo svaki njen singl posao je hit.

036c4bb9c7e9cec3743dab87ba96bd298d0fb9f2

Osim domaće muzike, blisko joj je da peva i strane pesme, a nedavno je u Minhenu nastupala na jednom koncertu kada joj se desila neverovatna stvar.

Naime, popularni svetski dizajner Den Katen, jedan od vlasnika brenda „Dsquared2“, putem društvenih mreža saznao je za Ilmin talenat i došao na kocert upravo zbog nje.

00ac6d1b338a2ce886e14045466c216dea7d2952

– Igrom slučaja jedan od vlasnika modne marke „Dsquared2“ čuo me je putem Youtubea i moj glas  i imao je želju da me upozna. Ja sam imala koncert u Minhenu koji je bio na engleskom i odjednom se čovek pojavio tu u publici. Ja sam tu izgubila u svom tom oduševljenju imala sam želju da otpevam njemu jednu pesmu za njega krišom sam saznala i koju bi on voleo i otpevala sam– uzbuđeno je ispričala ona u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Nakon koncerta malo bolje su se upoznali i proveli viked zajdeno, ni ona nije krila radost što je upravo jedan veliki svetki dizajner čuo upravo za nju i što su ostali u kontaktu, a ne isključuje ni mogućnost saradnje u budućnosti.

……

Foto: E. Srdić/ Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić