Login/Registracija

ČUVENI KOMIČAR STIŽE U GRAND! Spremite se za NIKAD JAČU ZABAVU (VIDEO)

Čelnici Grand televizije ove sezone napravili su ozbiljne korake i izmene u programskoj šemi, i zato sada mogu da se pohvale statusom najgledanije muzičke televizije!

Pored standardnih emisija na koje ste navikli, Grand televizija biće obogaćena zabavno-humorističkim programom, a ko bi bolje vodio takvu emisiju nego jedan od najtraženijih srpskih komičara Srđan Olman!


Svakog radnog dana, počevši od ponedeljka 11.oktobra u sklopu emisije “Grand magazin“ gledaćete “Olman show“, formu stand up nastupa koja će počinjati od 13 časova. 

Ovaj mladi Subotičanin obećava vam mnogo dobre zabave, smeha i sjajnog raspoloženja, jer je kako kaže, vreme da se humor vrati na male ekrane!

Podesećanja radi, Srđan Olman rođen je u Subotici 1986.godine, a nakon završetka studija u rodnom gradu ulazi u svet novinarstva. Stand up komedijom počinje da se bavi pre osam godina nakon pobede u emisiji “Najbolji komičar“. Omiljeni humoristički programi su mu “Državni posao“, “24 minuta sa Zoranom Kesićem“ i “Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

……


Foto: Grand online/ Instagram,
Autor: T. Bogavac