Login/Registracija

Cipka ponela HALJINU bez donjeg veša? „Volim da iskačem iz kalupa“

Aleksandra Tadić Cipka važi za jednu od najvećih zavodnica, ali i nasmelijih pevačica na estradi. O njenim atraktivnim stajlinzima se često priča i piše, a nedavno je raspametila sve haljinom sa prorezima u kojoj očigledno nije ponela donji veš. 

Kako su nove pesme u planu, posmislili smo da je rešila da promeni imidž, ali je to za Grand oštro demantovala. 


– Najnovija slika je iz nove serije fotografija mog stiliste Uroša. Ja sam neko ko voli da eksperimentiše sa garderobom i volim da ponesem ono što ne može svako. Imidž mi je uvek manje više isti, nisam ga menjala i ne planiram. Oni koji prate moj rad znaju o čemu se radi i kako izgledam na sceni i nastupima – objasnila je za Grand online, a nas najviše zanimalo kako njena jača polovina reaguje da njene provokativne stajlinge, ali je misteriozno odgovorila: 

– Što se ljubavnog plana i dečka tiče, srećno sam zaljubljena. Svoj privatni život čuvam za sebe i tako će ostati, karijeru gradim isključivo na svom radu, a ne na privatnom životu.

Tokom leta vredno je radila, te planira da od jeseni predstavi niz noviteta. Za sad je snimila dve pesme, ali još uvek nije sigurna šta će tačno da radi. 


– U dilemi sam koju ću prvu da izbacim. U periodu između objavljivanja mojih pesama pozabavila sam se kaverima koji su se sjajno pokazali, pogotovo moja prva obrada pesme. Do kraja godine sigurno stiže jedna od mojih novih pesama koja ne liči ni na jednu moju pesmu do sada- rekla je i nastavila: 

-Saradnici su me posavetovali da izađem iz kalupa i da napravimo korak dalje. Poslušala sam savet što do sada nisam radila i na publici je da oceni da li će to biti to. Nisam neko ko pravi pompu i najavljuje spektakl, radim, snimam i gradim svoj stil u muzici. Idem stepenik po stepenik,  napravila sam dobar temelj, imam neku svoju publiku koja me prati i voli to što radim. Sa njima sam u kontaktu preko društvenih mreža i mnogo mi znači njihova podrška,  imaju svu slobodu da mi daju neke predloge i sugestije. Jako mi je bitno mišljenje ljudi koji me prate od samog početka i veruju u mene. Zbog njih sam ovde gde jesam i mogu samo da kažem da sam prazadovoljna uspehom koji sam napravila do sada – zaključila je Cipka za Grand online. 

BONUS VIDEO: 

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: A. Milinković