Login/Registracija

Cipka dala ZABRANU voditeljima, pa se POKAJALA! U poslednjem trenutku prelomila: „Ipak neću tako“

Još tokom učešća u „Zvezdama Granda“ Aleksandra Tadić ostala je upamćena po najoriginalnijem nadimku Cipka, ali je nedavno rešila da sahrani ime koje joj je i donelo popularnost.

Iako je narod zapamtio i zavoleo kao Cipku, pevačica je zbog pogrešnog tumačenja rešila da se ubuduće predstavlja samo imenom i prezimenom, ali je nedavno ipak donela odluku da zadrži nadimak.

-Ja sam pokušala da iskorenim nadimak, ali ljudi sad znaju da sam Cipka, slabo me sad zovu Čipka i sve dok sam Cipka ne smeta mi, ok mi je. Možete da me zove Cipka, ja se kao predstavljam kao Aleksandra Tadić, ali džabe- istakla je Cipka za Grand, pa se osvrnula na pesmu „Ludo, ludo“ koja je za kratko vreme postala hit.

Kako kaže, iako je na počerku karijere nije očekivala da će svakom novom pesmom da nadmaši prethodnu.

-Nije to lak zadatak. Svakom pesmom treba ispuniti očekivanja, ali mislim da sam ovaj put zadovoljila publiku. Sve četiri pesme koje imam su drugačije, a u svakoj sam svoja. Pesma ‘Ludo, ludo’ se baš lepo kotira,zadovoljna sam – rekla je pevačica u emisiji „Grand parada“ i dodala da bi volela da uskoro snimi i pevački dobru baladu.

-Gledam da snimam brze pesme,ali nije isključeno da ću u nekom trenutku da snimim baladu, čisto malo da osvežim – istakla je Cipka.

Pored karijere Cipka ulaže i u fizički izgled, a nedavno je sve iznenadila kada je javno priznala da je zakazala operaciju nosa kod najboljeg hirurga.

-Istina je, zakazala sam najboljeg hirurga u Turskoj i idem da operišem nos jer mi se jednostavno ne dopada kada gledam sebe na televiziji. Iznajmila sam dobar hotel i biću tamo sedam dana, a nakon oporavka se vraćam, nadam se srećna i zadovoljna. Stvarno nisam neko ko krije takve stvari jer mislim da svako treba da popravi ono čime nije zadovoljan- rekla je za Grand i nastavila:

-Imam onu čuvenu pevačku devijaciju i malo mi je kriv. Eto, to sam želela da promenim na sebi i otićiću kad mi već vreme dozvoljava, da rešim to i da prodišem. Sledeći put dolazi drugačija sa malim nosićem (smeh)!

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić