Login/Registracija

ĆERKA pokojne Merime Njegomir objavila da je TRUDNA: “Danas sam zaplakala…“

Diva narodne muzike Merima Njegomir napustila nas je u novembru 2021. godine posle teške bolesti zbog čega je njena ćerka Jelena i dalje slomljena.

Ipak, sada je na svom Instagramu objavila najlepše vesti, da je u drugom stanju!


Fotografijom na kojoj pozira sa trudničkim stomačićem, ali i tekstom koji je napisala, Jelena Njegomir rasplakala je mnoge.

– Danas sam se pogledala u ogledalo i ispustila po suzu za svaki put kad sam kritikovala svoje telo. Kad sam ga mučila terorom savršenstva. Kada ga nisam obožavala. Danas sam zaplakala za sve nas što u savršenom tražimo manu. Za svaki udah u kom nismo svesne kako smo božanstvene. Od Boga stvorene. Danas sam od zahvalnosti zaplakala za sve što moje telo radi za mene, uprkos mom trudu da ga menjam. Da ga vređam. Setila sam se. Ljubila sam grudi koje dišu, srce koje kuca, ruke koje grle, noge što koračaju i um koji me vodi gde god poželim, mazila svoju kosu-glasnika mog trpljenja. Žao mi je za svaki dan kada sam to zaboravila – samo je deo objave u kojoj je Jelelna dala do znanja svim žnama da treba da vole i cene svoje telo.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac