Login/Registracija

Ćerka Dragane Mirković se POHVALILA SKUPOCENOM ZVERKOM (FOTO)

Dragana Mirković uvek je u prvi plan isticala muziku, a o njenoj deci do skoro malo se znalo, jer im je ostavila mogućnost da biraju da li žele da budu deo javnog sveta.

Tek nedavno otvorili su svoje Instagram naloge kada su dozvolili javnosti da zaviri u delić njihovih života, a svi su se složili da su i sini ćerka izuzetno lepi ljudi.

Manuela je nedavno proslavila punoletstvo, diplomirala, objavljivala slike sa odmora, a sada pokazala i kakav auto vozi.

U pitanju je Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića koji košta oko 190.000 evra.

Inače, Manuelin i Markov otac Toni Bijelić, rođen je u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Sin Marko je zaljubljenik u automobile, a majka Dragana Mirković je jednom prilikom objavila njegovu sliku s automobilske trke.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić