Login/Registracija

Cela Srbija gleda Evropsko prvenstvo uz novi SBB paket

SBB kompanija saopštila je danas da svi građani u Srbiji preko bilo kog interneta mogu da gledaju predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu, bilo gde i na bilo kom uređaju, uz novi EON TV paket – EON Evropsko.

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.

Gledaoci koji nisu SBB korisnici, uz novi SBB paket na Smart TV-u, računaru, tabletu i mobilnom telefonu, mogu da gledaju sve utakmice Evropskog prvenstva, koje se od 11. juna ekskluzivno prenosi na Nova S i Sport Klub kanalima.

Pored Evropskog prvenstva u fudbalu, SBB korisnici mogu da gledaju i najprestižnije tenisko takmičenje Wimbledon, takmičenje Lige nacija u odbojci za muškarce i žene, Svetsko prvenstvo u košarci U19, trke Formule 1, Moto GP i još mnogo drugih ekskluzivnih sadržaja.

Za još bolji sportski doživljaj, EON omogućava praćenje statistike mečeva uživo uz Sports Mode Widget na svim uređajima.

EON Evropsko dostupan je po ceni od 999 dinara, uz kupovinu na sajtu eon.tv ili slanjem SMS poruke – Evropsko na 3355 sa A1 i Telenor mreže do 11. jula u ponoć. Paket je dostupan 30 dana od datuma aktivacije.

Gledajmo najbolji evropski fudbal svi!

Uživajte u najboljem sportu samo uz SBB!

Autor: Grand.Online