Login/Registracija

CECINA ĆERKA SE PRESELILA KOD DEČKA: „Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji“

Pevačica Anastasija Ražnatović prisustvovala je sinoć reviji modnog fotografa u Beogradu, inače njenog dobrog prijatelja, a ovom prilikom naslednica Cece Ražnatović razgovarala je sa predstavnicima sedme sile, koji su je najpre upitali o ljubavnom životu.

Sve je zanimalo kako funkcioniše njena veza na daljinu, obzirom da njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj živi u Španiji. 


– Pa, naša veza nije na daljinu. Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju – rekla je Cecina ćerka.


– Ne znam kako se to oficijelno kreće u zajednički život… Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo kad sam tamo – istakla je za „Blic“ Anastasija Ražnatović.

Podsetimo, nakon kraha dugogodišnje romanse sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija je uplovila u vezu sa fudbalerom, a od početka godine živi na relaciji Beograd – Sevilja. 

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković