Ceci Ražnatović pozlilo na koncertu u Mladenovcu: „Dva puta mi se zatutnjilo u glavi, nisam imala kiseonik“

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 14032024 FOTO MUNJA 32 ok

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert za pamćenje u Mladenovcu. Na binu je izašla na binu u mini haljini tigrastog dezena, a publika je uglas sa njom pevala najveće hitove.

Pevačica je u jednom trenutku morala da uzme barsku stolicu i da sedne, a nakon koncerta je otkrila i razlog.

Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude „tras“. Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača – rekla je Ceca.

CECA STIKLE 1

Ovo je inače prvi koncert Cece Ražnatović nakon što je njena snaja Bogdana na svet donela pevačicino treće unuče Isaiju.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje. Ceca je juče otkrila kako je Bogdana podnela porođaj.

Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala – rekla je folk diva za Blic“.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 02112023 FOTO MUNJA ok 1 1

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović zasenila sve na snimanju Zvezda Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković