Ćana rasplakala fanove zbog majke, ne može da dođe k sebi: „Njeno mesto niko ne može da zameni“ (VIDEO)

ana 1

Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana, nedavno je svoju publiku obradovala pesmom „Majka nikad ne umire“ koju je posvetila svojoj majci.

Zbog neverovatne emocije koja prati stihove o majci, Ćana je na prvu rasplakala mnogobrojnu publiku, zbog čega komentari i poruke ne prestaju da se nižu. Tim povodom pevačica se oglasila na društvenim mrežama i istakla da joj inboks pun poruka i da ne može da postigne da svima odgovori.

cana

-Znam da je ovo jedna od najemotivnijih pesama i sama sam je proživela dok sam pevala, ali to je život. Šta je čovek bez emocija? Samo da kažeš majka dovoljno je za suzu. Majka može svačije mesto zameniti, a njeno niko- istakla je pevačica u opisu nove pesme koja je rasplakala njene fanove.

„Najviše boli suza koju pustiš za onim koga više nema, a Ćanina pesma kaže mnogo“, „Bila i ostala kraljica“, „Rasplaka me na prvu“, samo su neki od komentara na Ćaninu pesmu koju potpisuje Ljubo Kešelj, koji je radio muziku i to na tekst Teša Mrkonjaća.

Kako zvuči Ćanina nova pesma poslušajte u nastavku.

Ćana važi za jednu od najtraženijih i najomiljenijih pevačica na estradi, a svaki njen nastup ispraćen je budnim okom javnosti. Nedavno je izjavila da će svoje umetničko ime da promeni u Iznenađenje, a sve zbog čudnih zahteva za ulazak na neki od veselja na kom peva.

Svi žele da budu inovativni i drugačiji, ali nema tu previše mogućnosti pogotovo kada je u pitanju sala. Kada su šatori u pitanju, onda može da se uđe sa nekim prevoznim sredstvom, pa da to vide sve zvanice, a ovako šta ti da uradiš kada je sala negde na spratu -rekla je nedavno za Grand i otkrila koja je to najčudnija ponuda za iznenađenje koju je do sada dobila.

Bilo je svakakvih zahteva. U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera– ispričala je pevačica u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Printscreen Youtube,
Autor: I. Ankić