Login/Registracija

Cakana podržala Bekutu i Snežu, pa osudila takmičarke: „Nek’ ponesu veliko ogledalo“

Dragica Radosavljević Cakana oduvek je važila za osobu koja nema problem da javno kaže sve što misli. Tako je sad prokomentarisala temu o stajlinzima u „Zvezdama Granda“, koja je digla veliku buru nakon što su Snežana Đurišić i Ana Bekuta prokomentarisala da je odevanje mladih nada degutantno i vulgarno. 


Kako su mnogi legende narodne muzike osudili zbog komentarisanja takmičarki, tvrdeći da je njihovo vreme prošlo i da, s obzirom na godine, ne razumeju nove modne trendove, Cakana je dala svoj sud, a dotakla se i komentara kandidatkinje Anastasije Ićurup da joj je neugodno da je komentariše Ana i da nije kompetentna.

– Zašto je njihovo vreme prošlo? Ne razumem. Snežana i Ana su i dalje vrlo popularne i obe izgledaju odlično, to što jedna ili druga imaju višak kilograma, to je meni toliko kod njih simpatično, izgledaju zdravo, stameno, sa zdravim glasovima i fantastičnim hitovima i šta…Nek ‘dočekaju oni Anine godine, Snežine i moje – rekla je Cakana, pa zatim uputila žešću poruku svim mladim koleginicama koje ne mogu da podnesu kritiku na račun izgleda.

– Nek te pevačice ponesu veliko ogledalo i to ono sa dve strane i onda da vide sve. Da se razumemo, ne mislim da su sve iste, ali mahom je to odevanje neprimereno. Pretpostavljam da one misle da su najlepše obučene. Nažalost, kad dođeš na snimanje ti vidiš gomilu nečega neartikulisanog, da li su to sve iste štikle, sve nadogradnje sa iskrzalim krajevima, napumpane usne, čudne šljokice, ništa ja to ne razumem. Ali ok, prihvatam da će vremenom da nauče- istakla je pevačica u razgovoru koji možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić