Login/Registracija

Cakana otkrila ŠTA PIJE DOK VOZI, a ume i da OPSUJE: „To se dešava u žešćim situacijama“

Kažu da su žene loši vozači, međutim za ovu pevačicu to ipak ne važi. Dragica Radosavljević Cakana izvrstan je vozač, ali ne krije da u saobraćaju često ume da se iznervira i opsuje.

– Ne volim to što mi se dešava, ali znam da kažem: „Jao bre, nema pojma, budala. Vidi kretena!“, to se dešava baš kad mi neko napravi neku žešću situaciju, onda i te kako opsujem – ispričala je pevačica za „Grand news“.

39d70809553358befe0f7aa892a1d8cf374324b2

Cakana je jedna od retkih pevačica koja svoju karijeru nije gradila na skandalima, nego isključivo svojim radom i pevačkim kvalitetom.

– Stvarno nemam ni jedan skandal, mada ovih dana planiram da napravim neki da bi me bilo što više u medijima – rekla je pevačica kroz smeh i dodala:

77a7ef9b5408574172bdb282d1dfa53002688180

– Šalim se. Ima nas dosta koji nemamo te skandale, ja mislim da je to samo starija ekipa pevača koja je prošla neko vatreno krštenje pre mnogo godina. Ja ih nemam, a nisam imala ni kao devojka i mlada žena, nisam se probijala na taj način ni dok sam radila sa grupom „Frenki“. Nisam imala repove iza sebe. Međutim, dugi niz godina su me zvali Sokara, nisam htela ništa da popijem jer sam znala da vozim, sad je već drugačija situacija, sad pijem. Pijem i vozim. Šalim se, kod mene u kolima su sve prazne i pune boce vode, tako da ja uglavnom pijem vodu. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić