„Preminula mi je bratanica, pa brat, bilo je strašno“ Cakana otkrila zbog čega se još uvek nije venčala u crkvi (VIDEO)

Iako je već preko dvadeset godina u ljubavi sa izabranikom Nešom, pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu sprečile su porodične tragedije da se uda za njega.

zasto se cakana jos uvek nije udala

Iako su se još na početku večnali u opštini, planirali su crkveno venčanje, a do njega još uvek nije došlo zbog nepredviđenih životnih okolnosti.

-Ja sam se venčala pre dvadeset godina, ali nisam crkveno i to je tako. Ta priča se vuče još od 2010. godine i izvlači se iz konteksta. Trebalo je da bude venčanje, ali tada se u mojoj porodici dogodilo par nekih tragedija, preminula mi je bratanica, posle toga brat, desile su se vrlo ružne stvari i mi smo to otkazali naravno – rekla je ona u emisiji „Grand Magazin“.

zasto se cakana jos uvek nije udala 2

Cakana još uvek ne gubi nadu, pa tako kaže da će se uprkos svemu posle toliko godina Neši uskoro zavetovati na večnu ljubav i pred Bogom.

-Nisam želela i tome ni da razmišljam, to je trebalo da bude ipak porodično, da se venčamo u Gračanici, lepa priča. Nešto se strašno dešavalo u tom periodu, odlazili su moji najdraži. Moja kuma je poželela da mi to uradimo prošle godine i ja sam želela da to završim, međuti, opet se desilo nešto nepredviđeno, ne tako tragično. I tada smo odložili, ali sigurno će se to desiti uskoro – zaključila je Cakana.

Šta je Cakana još rekla o venčanju, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Šta Beograđani misle o Aleksandri Prijović

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković