Login/Registracija

Cakana ispričala koju RUŽNU NAVIKU ima: “Samo idem i izvinjavam se ljudima“

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana poznata je po oštrom jeziku i tome da se ne plaši da iznese svoje mišljenje javno, o bilo kojoj temi.

Iako mnoge njene kolege cinculiraju i vrlo vode računa o svakoj izgovorenoj reči u medijima, Cakana ima stav da se o nekim stvarima, naročito onim gorućim mora na glas govoriti, zbog čega se i više puta zamerila pojedincima.

– Ja sam neposredna u svakom smislu. Kada me neko pita i kada mi se nešto ne dopada ja to javno i kažem. Nije me to koštalo, mada sada ne može ništa ni da me i košta. Imam dovoljan broj godina da me baš briga šta će ko da kaže- kaže Cakana i dodaje da bi bilo čisto foliranje ukoliko bi ćutala i prećutala određene stvari jer to nije u njenoj prirodi

Pevačica takođe otkriva da neugodnih situacija i sureta nije bilo, jer ljude koje je pominjala nije videla do sad, ali kako kaže, i da ih sretne možda ih ne bi registrovala.

– U poslednje vreme se mnogo izvinjavam ljudima jer nekog ne prepoznam. Desi se da uđem u restoran, ili ako pevam negde, ja pitam odmah na ulazu gde sedim i ja se fokusiram da idem direkt tamo gde mi je mesto. I onda tek gledam okolinu i tek tad uočim neke ljude pa idem redom i javljam se- kroz osmeh je ispričala ona.

POGLEDAJTE I:

Cakana osula paljubu po Severini: “Dete joj je srpske krvi, nek počisti prvo svoje dvorište“

„ZNAM ŠTA BI KOLEGE REKLE“ Cakana otkrila zašto se njena UNUKA nije prijavila za „ZVEZDE GRANDA“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac