BUNTOVNICA Sanja Đorđević „Tukla sam se, učiteljicu sam dovela u predinfarktno stanje“

Sanja Đorđević danas važi za veoma smirenu osobu, ali takva nije bila u mladosti. Pevačica ne krije da je tokom odrastanja u Sarajevu bila prava buntovnica i da je često kontrirala roditeljima. 

edc4ff2d00cd928f4904afa73745f1e71a3a8dea

– Bila sam zaista nemirna i kod mene opcija ne nije postojala – izjavila je Sanja u emisiji „Grand magazin“ i dodala da je sa prijateljima stalno pravila „cirkus“. 

Znala je da se potuče braneći sestre i drugare, a koliko je bila nemirna svedoči i to što je jednom prililkom pobegla iz škole i bežeći od nastavnice popela se na drvo. 

a4e5c140694a9ab55648eb6d5125f6f2d5cad49e

– Nešto sam se iznervirala i popela sam se na najveće drvo. I žena kad me je videla doživela je predinfarktno stanje – prisetila se Sanja i otkrila da je bila pravi vrag, ali da je vremenom uspela da kontroliše i smiri višak energije. 

Mi smo samo bili deca koja su bila malo življa, ali smo jako poštovali roditelji i porodica nam je bila svetinja. Srećna sam što sam odrasla u tom vremenu i u takvoj sredini – izjavila je pevačica u odrastanju u Sarajevu, a njeno gostovaje možete da vidite u nastavku teksta.

Foto: Z. K.Munja,
Autor: I. Ankić