Login/Registracija

BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Tanja Savić počastila fanove kao NIKAD DO SAD

Retko možemo da je vidimo u kupaćem kostimu, ali ovog puta Tanja Savić napravila je presedan i svoje fanove počastila fotkama sa putovanja od kojih je mnogima zastao dah.

Pevačica je u prvi plan istakla bujno poprsje, kao i zavidnu figuru u obliku peščanog sata što je muški pol doveo do ludila, te se i dalje nižu komentari da je prava bomba. 

 „Majko mila, od ovoga može da se rikne“, „Bila i ostala najlepša“, „Tanjice, Tanjice, nije mi dobro“, „Prirodna lepotica“, neki su od komentara ispod fotogtrafija kojima je zapalila društvene mreže. 

Tanja se nije mnogo obazirala na komentare, a u opisu videa na kojem pozira u bikinuju poručila je: -Idite gde vas srce vodi…samo plešite!

……

Nedavno je otkrila i drugu stranu svoje ličnosti, a izjavom o izboru muzike šokirala je svoje fanove. 

– Verovali ili ne privatno skoro uopšte ne slušam narodnjake. Svestrana sam, ali ne uvek, zavisi u kom raspoloženju se probudim. Jedan ceo dan na primer slušam Selion Dion ili Vitni Hjuston, a nekad mi dođe da odvrnem Vericu Šerifović ili Šabana Šaulića. Čudna sam ali valjda isto kao i svaka umetnička duša– rekla je Tanja.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić/J.Jović