Login/Registracija

BRENA I BOBA: Proslavili Viktoru punoletstvo!

_MG_4113
Žurka o kojoj se najviše pričalo proteklih meseci juče je spektakularno održana u Impuls Holu Crowne Plaza hotela u Beogradu. Viktor Živojinović je i zvanično postao punoletan, a brojne zvanice iz svih krajeva sveta su došle da se provesele i proslave ovaj  trenutak sa familijom Živojinović. Crveni tepih, hostese, piće dobrodošlice, Viktorove porodične  fotografije na zidovima u velikim ramovima i prefinjeni ambijent specijalno uredjen za ovu priliku bilo je prvo  što oduzima dah na samom ulasku u prostor Impuls  Hola.
Na samom ulazu u svečanu dvoranu, bilo je jasno koliko je pažnje posvećeno svakom detalju, od dekoracije, rasvete do gastronomskih specijaliteta za koji su angažovani vrhunski kuvari.
Goste je najpre zabavljao orkestar Aleksandra Sofronijevića, dok su za mikronom bili Vanja Mijatović i Čolović, a onda su se gostima obratili i Živojinovići lično, pozvavši sve prisutne da uživaju u večeri. A onda se mikrofona latila Lepa Brena i medju prisutnima je nastao delirijum. Svi su prišli podijumu i žurka je i zvanično mogla da počne!
Negde pre ponoći  slavljenik Viktor je isekao tortu i otvoren  je šampanjac, a za mikrofonom su se smenjivali Aca Lukas, Ana Bekuta, Marija Šerifović…Žurka je u dobrom ritmu i veselom raspoloženju završena u sitne sate, a svi koji su bili deo ove priče, kućama su otišli bogatiji za još jedno iskustvo – kako treba jedno punoletstvo proslaviti.
Tekst: Ivana Đorđević/Foto: Z. K. Munja