Branka Sovrlić udata za milionera, a sad progovorila o svađi sa suprugom: „Morala sam da sačuvam brak, imam svoje kuvarice“

BRANKA SOVRLIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 17 super

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na estradi koja u svokm vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina, među kojima je kuća na Ilidži koja je pod zaštitom države.

Pevačica nikad nije krila da je bogatstvo stekla zajedno sa suprugom Sidikom Pašićem koji je danas milioner i koji joj je oduvek bio najveća podrška.

BRANKA SOVRLIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 33 ok
Branka Sovrlić o mužu

Za Grand Branka je govorila o braku i priznala da li joj je bio problem što se u zenitu popularnosti zbog ljubavi preselila u Sarajevo.

-Jeste, ali ja sam u braku skoro 40 godina. Ja sam sarajevska snajka, treba sačuvati brak i biti tamo gde ti je suprug, tako sam i ja birala da budem tamo gde je on. Putovala sam, bilo je teško, ali trebalo je birati ili jedno ili drugo. Srećna sam što sam u zenitu popularnosti odabrala ovo drugo, jer se vremenom ispostavilo da su sve pesme koje sam tada snimila postali mega hitovi – rekla je Branka za Grand i dodala da se i dan danas trudi da uprkos velikoj udaljenosti od prestoničkih dešavanja bude prisutna na sceni.

BRANKA SOVRLIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 28 lok
Branka Sovrić o mužu: „Sporečkamo se jer nisam dovoljno ambiciozna“

-Ja se trudim i sad da po neki singl da izbacim, da snimim nešto novo. Jedino se sporečkam sa suprugom oko toga, zamera mi što nisam ambicioznija, progresivnija– otkrila je pevačica i nastavila:

-Ja sam uvek išla linijom manjeg otpora, kad me neko pozove, ja dođem i otpevam. Nikad se nisam gurala, ali sam srećna što sam ostala Branka Sovrlić.

Kao tajnu uspešnog braka ističe to što jedno drugom velika podrška. Da uživa kao prava dama i milionerka, svedoči i to što retko zalazi u kuhinju jer sa suprugom vodi restoran u Sarajevu.

-Jako sam staložena i mirna i imam razumevanja za svakoga. Imam svoje kuvarice, teletinu ispod sača, stekove, jagnjetinu i vidite kako izgledam. Ponekad nešto skuvam, kad sam kod kuće i poželim nešto što nema u restoranu – istakla je Branka, a kako izgleda njen dom pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić