„BOLI LI“ KIDA! Tanja Savić pomerila granice, pesmu posvetila bivšem: „Koliko si lud, ako sme da se zna“ (VIDEO)

tanja savic

Kada je Tanja Savić najavila da će novom pesmom „Boli li“ pomeriti granice, uopšte se nije šalila. Povratak u 2000-te donela je visokobudžetnim spotom za singl bržeg ritma, koji je po njenim rečima autobiografski.

Promena imidža, ali i povratak starom dobrom muzičkom žanru doprineli su tome da Tanja danas dobija samo hvale za ono što je u prethodnom periodu radila.

Tanja savic boli

„Kažu na mene burno reaguješ, a podle planove i dalje kuješ. A ja u ljubav ću da verujem, dok tebe mržnja lako truje. A onda pitaš gde sam ti ja, koju si pustio bez pozdrava. Sad bi za oproštaj sve da mi daš, koliko si lud, ako sme da se zna?„, glase stihovi za koje mnogi misle da su posvećeni njenom bivšem suprugu Dušanu Jovanoviću zbog kog je pobegla iz Australije i sa kojim je godinama vodila bitku za starateljstvo nad decom.

„Ne samo da je dobar pevač, nego je i dobar čovek“, „Na ovakvu Tanju smo dugo čekali“, „Mene boli duša zbog tebe, želim tu puno sreće u životu“, „Gori trending“, „Otpevana iz srca! Tanja je najiskrenija osoba na svetu“, samo su neki od komentara na Tanjin novi singl.

tanja

I sama pevačica nedavno je za Grand potvrdila da je pesma autobiografska, ali nije otkrila da li je stihove posvetila bivšem mužu ili nekom drugom muškarcu.

Poslušajte „Boli li“, pa prosudite sami.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić