Brat preminule Bojane Janković bio u vezi sa Natašom Bekvalac i učestvovao u rijalitiju, svi ga znate

image 8 6

Javnost je ostala šokirana nakon vesti da je Bojana Janković preminula u 46. godini života, a njeno telo pronađeno je sinoć u stanu u Beogradu.

Bojana Janković je stekla slavu i popularnost tokom emisije „City“, a da ima brata saznalo se tek 2012. godine i to nakon što je Vladimir učestvovao u „Survajveru“.

Kako je tadašnji Bojanin muž, Ognjen Janković, bio jedan od čelnih ljudi pomenutog rijalitija, spekulisalo se da je Vladimir trijumfovao zahvaljujući podršci zeta. Tada se naširoko pričalo i pisalo kako je on imao protekcije tokom boravka u divljini.

image 8 3

Tako se onda i saznalo da je Vladimir Vuksanović brat Bojani, što je lepi maneken i potvrdio.

– Tačno je da su mi Ivana i Bojana sestre. Moj otac i njihova majka su rođeni brat i sestra – otkrio je tada Vlada, ali je i demantovao navode da mu je Bojanin muž pomogao da pobedi.

– Stvarno više ne znam dokle ide sve ovo, dosta mi je spekulacija – bio je izričit Vuksanović.

image 8 4

Inače, Vladimir je 2012. godine uplovio u ljubavnu vezu sa Natašom Bekvalac, a posle godinu dana je i verio. Njihov odnos je bio jako turbulentan, pa romansa nije dugo trajala. Nakon samo dve godine, par je rešio da se raziđe i stavi tačku na veridbu, ali i svoj odnos.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen,
Autor: K.Marković / Kurir