Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: „To je pobeda moje supruge“

bojan vaskovic
https://www.instagram.com/p/Ck27U-bq2vF/?next=%2F

Bojan Vasković, frontmen grupe „Lexington bend“ progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja.

Pevač je istaskao da mu je na početku bilo neobično ponašanje supruge, ali da je potpuno podržava u svim životnim odlukama.

U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome – rekao je pevač.

Iza Bojana i njegove supruge je veoma težak period, a iako ne voli da priča o privatnom životu, ovog puta podelio je neke pojedinosti sa publikom.

– Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost – poručio je Bojan u emisiji „Premijera vikend specijal“ i dodao:

To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu. Zato mi je i drago, zato i podržavam sve.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Pink/I.Grk