Evo šta radi Ivan Gavrilović nakon što je napadnut na ulici (FOTO)

Ivan Gavrilovic

Pevač Ivan Gavrilović  napadnut je sinoć na Dedinju, ispred zgrade TV Pink gde se uputio budući da je gostovao u jednoj emisiji.

Ivan je, naime, ušao u verbalni sukob sa prolaznikom, koji ga je sasuo bujicom gnusnih uvreda čim je, pretpostavljamo, prepoznao Ivana Gavrilovića čiji mu se lik i delo, po svemu sudeći ne dopada.

Iako je Ivan nastojao da sa prolaznikom, kog ne poznaje, ne produbljuje raspravu, kako ne bi došlo do fizičkog sukoba, druga strana nije posustajala – prolaznik je sve vreme galamio nasred ulice, žestoko vređao Ivana i pretio mu, a televizija Pink uspela je da zapeleži delić svađe, koja se u tom momentu privela kraju, budući da je denser seo u svoj automobil i odvezao se.

Šabančino! Šaban si, bre! Šaban si! J**** ti mater u p**** šabansku – urlao je, iz njemu znanih razloga, prolaznik na Ivana Gavrilovića, koji mu je pokazao srednji prst.

Nakon nemilog događaja, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Gavrilovićem, ali on nije bio raspoložen za izjave. Međutim pevač je na Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je dobro raspoložen i da đuska, pa možemo da zaključimo da ga neprijatna situacija nije naročito potresla, te da je sve u redu.

IMG 1928

Kako je izgledao pomenuti sukob pogledajte u videu ispod.

Foto: Youtube/Printscreen/Pink.rs,
Autor: Pink/I. Grk