Bojan Marović: Svaki trenutak sa Tošetom pamtiću večno (VIDEO)

U nedelju uveče je u Makedoniji, na kanalu „Balkan music“, emitovana emisija u čast Tošeta Proeskog. Njegove kolege i prijatelji, fanovi sa Balkana, prisetili su se raznih anegdota, trenutaka koje su proveli sa Tošetom, koncerata čiji su deo bili, čuvajući sećanje na lik i delo ovog vrsnog umetnika.

2ac5f232db3b02bcf713fa2bccc990857212e881

Gosti koji su pesmom prisetili na emociju, koju nam je slao Toše kroz stihove koje je pevao, bili su: Bojan Marović, Marijan Stojanovski, Aleksandra Janeva, Naum Petreski i mnogi drugi. Bojan Marović je otpevao pesmu ,,Poljsko cveće”, koja je i dalje veliki hit na čitavom Balkanu.

fba6c54d0e9453c4b6f1802322082755218eafbd

DA SE NAJEŽIŠ Posle 12 godina od smrti Toše Proeski dobija spomen obeležje (VIDEO)

„Ne mogu Vam objasniti koliko emocija svaki put proradi u meni, kada pevam njegove pesme! Sećam se svakog koncerta, imao sam sreću da mu budem čest gost na koncertima širom regiona. Sam tekst pesme je s’ obzirom na sve što se desilo izuzetno ,, težak”, pevački zahtevna numera, nadam se da sam uspeo poslati emociju ka svim fanovima Tošetove muzike širom Balkana. Jedno znam, nedostaje muzici, nedostaje fanovima, kolegama, prijateljima….i uvek će. Zato ću svaki trenutak proveden sa njim, pamtiti večno”, dodao je Marović u zvaničnom saopštenju. Da podsetimo, 16.oktobra, navršava se 12 godina od kako nas je napustio po mnogima, najlepši glas Balkana”, Toše Proeski.

Poslušajte kako je Bojan Marović otpevao jednu njegovu pesmu: 

……

Autor: A.B.