Login/Registracija

Bojan Marović progovorio o gubitku oca, pa se slomio: „Nisam imao nikog“ (VIDEO)

Pevač Bojan Marović izneo je mišljenje o albumu Marije Šerifović „Dolazi ljubav“, a zatim se dotakao najemotivnijh pesama, kao i gubitku oca zbog čega se umalo i rasplakao.

Pop izvođač prepoznatljiv po baladama pohvalio je koleginicu i priznao da je veliki trud uložen u sve.

-Znam i kada je rađen Marijin album kod Duleta Alagića. To je zaista sjajno! – rekao je Bojan za Grand i naglasio da je siguran da album jedine srpske evrovizijske pobednice izaziva lavinu emocija.

BOJAN MAROVIC LK SNIMANJE 11102023 FOTO MUNJA 57

-Plakaće uz mnoge njene pesme, verujte mi. Pesme su zaista divne i ona je to majstorski iznela. Cela ploča je mnogo dobra i odlično produkcijski urađena, a Marija je imala nekih hrabrih koraka sa na primer pesmom „Vozi me“, i tako dalje. Po mom mišljenju, tako treba da se radi – istakao je Bojan.

Pevač se nijednog trenutka nije zastideo da prizna kako i on sam ume da zaplače uz neku numeru.

-Poslednji put mi se to desilo uz pesmu „Regruterska“ od Đorđa Balaševića zboig stiha: „briga njih, drž’ se tvoga babe, nisi ti za taj jad i pokor“. To je za mene početak i kraj svemira – otkrio je Bojan kojeg su ove reči podsetile na oca koji je preminuo pre 22 godine.

BOJAN MAROVIC LK SNIMANJE 11102023 FOTO MUNJA 40

-Tada sam imao svega 16 godina – rekao je pevač i priznao da nedostatak oca nikada nije preboleo.

-Kada neko kaže da li prolazi bol? Bol nikada ne prolazi, samo se negde drugde pozicionira. Kad god ostaneš sam, a dođe ti trenutak da te nešto podseti, onda se opet ta bol vrati na prvobitno mesto – objasnio je vidno emotivno Bojan i otkrio na koji način prevazilazi tu zlu igru sudbine:

-Nema tu oporavka. Prosto čovek nauči da živi sa tim, isto kako je naučio da živi sa deset prstiju. To su stvari sa kojima živiš i koje te prate u životu. I naučiš da to što imaš u sebi kanališeš kao snagu a ne kao nešto što će da te usmeri na dole. Treba ići samo napred i naviše.

BOJAN MAROVIC LK SNIMANJE 11102023 FOTO MUNJA 45

Pevač je trijumfiovao na festivalu u Herceg Novom „Sunčane skale“ nepunih godinu dana nakon što je ostao bez oca

-Imao sam i karaoke na kojima sam pobedio nekoliko meseci pre toga, pa onda te „Sunčane skale“, prvi album i sve što je išlo redom. Mnoge stvari bi mi lakše pale da je on bio tu. jer sve stvari koje stari treba da te uči, od onga kako treba da se briješ morao je neko drugi da uradi. I ta samoća, da si sam sebi najveća zaštita. Posebno kada se doseliš u veliki grad kao što je Beograd, što sam ja učinio. Ja sam ovde bio sam. Nisam imao nikog… Ali sam ovde došao da se borim za svoju ideju, i to radim i dan danas. Ta ideja nije neka puka floskula koja je tek tako tu. Ne, to je nešto što mora i treba da postoji, i ja se borim za svaku svoju ideju od početka do kraja, kao kreativa i momenat u životu koji nekome treba sutra da znači – ispričao je Bojan.

BONUS VIDEO Bojan Marović uhvaćen u nezgodnoj situaciji

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić