Login/Registracija

„Bili smo mladi, imali smo vremena“ Milan Mitrović otkrio kako ga je Ana Sević pobedila: „Potrudiću se da izjednačim“

Iako ga u medijima, pogotovo na malim ekranima ne viđamo baš često, nekadašnja zvezda „Granda“ i voditelj Milan Mitrović nastupa punom parom. Tvrdi da je voditeljtstvo za sad ostavio po strani i da se potpuno posvetio muzici i porodici koja je nedavno postala bogatija za još jednog člana.

Zbog šarma i vrcavosti ovaj pevač godinama je bio miljenik žena, ali i svih kolega, a sad je otkrio da se druženje sa saborcima iz takmičenjima promenilo.

-Bilo je situacija da smo se družili, ali ne onoliko koliko bih hteo. Pre desetak godina, kad je moja generacija došla, bili smo mladi, imali smo vremena… Sad nisam mator, samo je drugačije kada čovek ima svoju porodicu. Trudimo se da se gledamo, igramo fudbal kad god možemo, čujemo se telefonima. Lepše bi bilo da se češće gledamo, ali nas je digitalna moda uzela pod svoje, ali dobro… Samo da smo zdravi –istakao je Milan, pa se dotakao druženja i saradnje sa koleginicom Anom Sević sa kojom je na Grandu vodio razne televizijske formate.

-Ana i ja smo radili dve sezone ‘Zvezda Granda’, tri sezone ‘Grand parade‘, menjali smo i voditelja ‘Grand šoua’, vodio sam i ‘Grand diskoteku’, radili smo i „Klince“ tri sezone. Vodili smo od 2013. do 2017. godine – podsetio se Mitrović u emisiji „Grand parada“ u kojoj je nakon družeg vremena gostovao, ali ga je voditelj Tihomir Tepić prekinuo.

-Više ste vodili nego što ste pevali – našalio se voditelj, a pevač mu kroz smeh odgovorio:

-Ja sam se dve sezone samo takmičio, celu adolescenciju sam proveo u Grandu.

Od početka takmičenja Milan i Ana Sević bili su prijatelji, a njihov prijateljski odnos dodatno je ojačao tokom vođenja emisije „Neki novi klinci“. Tada neverovatno popularni pevači dobili su nadimak Milan i Sevka, a Mitrović je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Anom.

-Jesmo u kontaktu, Sevka vodi, ima jedno dete više. Trudiću se da izjednačim u budućnosti (smeh). Drago mi je da je srećna i zadovoljna– istakao je Mitrović.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić