Login/Registracija

Barbike nikad ne eksperimentišu, a razlog je NEVEROVATAN

Suzana i Slađana Vasić, u narodu poznatije kao Barbike, nedavno su publiku obradovale novom pesmom pod nazivom „Raj“, a sad su priznale da im odlazak u studio uopšte ne pada tešk, za razliku od njihovih kolega.

Kažu da uopšte nisu izbirljive kada je reč o odabiru novog hita, kao i da dosledne muzičkom žanru koji od učešća u „Zvezdama Granda“ preferiraju.

– Nije nam teško da odaberemo pesmu, jer je svaki put osetimo i znamo šta je dobro za nas i za našu publiku. Nikad ne eksperimentišemo, to što nam leži, to je to, to i snimamo – istakla je Slađana i dodala da na nastupima ipak pevaju sve žanrove, čak i ovaj najnoviji koji mnoge starije generacije ne razumeju.

Priznaju da su se uželele gostovanja na televiziji, kao i svirki koje su usled pandemije bile otkazane. Srećom, polako se sve vraća u normalu, a ono što ih posebno raduje je to što godinama važe za najtraženijih pevačica Granda. Kao razlog za to navode bogat muzički repertoar po kojem su prepoznatljive. 

– Na nastupima pevamo sve i svašta, brze pesme i novitete, ali od nas svi očekuju dvojku i malo zahtevnije pesme. I naše pesme su takve, jedna drugoj često pevamo tercu, što ume da bude baš teško. Do sad smo snimale takve hitove, a obećavamo da ćemo publiku uskoro obradovati i jednom brzom numerom, pa da vidimo kako će da reaguje – istakla je Suzana u emisiji „Grand parada“. 

Od desete godine nastupaju zajedno i poznate su kao pevačice koje uzimaju najveći bakšiš na veseljima. Ipak, nedavno su za Grand Online istakle da su se vremena promenila i otkrile uz koji hit se danas uzima najviše para. 

– Većinom sada mlađi daju bakšiš i traže pesme „Keš,keš“, svadbarske pesme i naša prva pesma bez koje ne prolaze slavlja donele su nam mnogo bakšiša- rekle su Barbike u nedavnom intervjuu koji možete da pogledate OVDE! 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić