Login/Registracija

Barbara Bobak priznala: „Besramno sam pokrala Draganu Mirković, nisam mogla da je nađem“ (VIDEO)

barbi bobak

U veoma kratkom vremenskom periodu pevačica Barbara Bobak uspela je da postigne veliku popularnost i dobije pažnju medija, pa ne čudi što je napravila promociju svoje nove pesme „Pogrešni“ u jednom predstoničkom restoranu gde je okupila kolege, prijatelje i mnogobrojne predstavnike medija.

Pevačica je vidno raspoložena stala pred objektive i progovorila o novoj numeri i aktuelnostima iz života.

-Imala sam toliko nastupa, pesama, ali bez promocija. Imam tremu, ali samo malo jer je ovo moja prva promocija. Želim da sve dobro prođe i da se svi posle napijemo – započela je nasmejana pevačica.

Kako je pesma nazvana „Pogrešni“ pitali smo pevačicu ko je bio pogrešan u njenom životu i da li je nekome namenski posvetila pesme, na šta je odgovorila:

-Svi koji više nisu u njemu su bili pogrešni. Nisam je ja pisala, ali prosto ceo život pravim pogrešne odluke sa prjateljima i momcima, vreme je da naučim na svojim greškama – zaključila je Barbara.

DSC06362

Mnogi kažu da Barbarina nova pesma podseća na hit Dragane Mirković iz devedesetih, ali pevačica tvrdi:

Besramno sam je pokrala. Šalim se! Kada su mi poslali demo snimak, pesma nije imala dobar foršpil. Sve je krenulo spontano i shvatili smo da liči na onaj iz Draganine pesme, ali nam se jako dopao. Pokušavali smo da nađemo nekog autora, pa da to kupimo, ali nismo mogli da dođemo do njih, nisam mogla da dođem do Dragane Mirković. Moram priznati da foršpil liči, ali kada pogledate notni zapis, on je potpuno drugačiji, samo je inspirisan Drganinom pesmom.

barbara bobak

Barbara je otkrila i da li se kaje zbog pogrešnih odluka koje je donosila.

Ne kajem se jer su me oblikovale u osobu koja sam danas i dovele na ovo mesto, a da se ne lažemo dopada mi se mesto na kome sam danas. Pogrešne osobe te prosto omađijaju i zato ne možeš da im kažeš ne, a sa druge strane sve rade najbolje – objasnila je nasmejana Barbara.

Nakon samo nekoliko dana od objavljivanje pesme, Barbara je uspela da uđe u trending, pa nas je zanimalo da li je očekivala ovakvu reakciju publike.

Iskrena da budem nisam. Očekivala sam da će se visoko kotirati, ali baš da uđe u top pet, zaista nisam. Napravila sam društveni eksperiment sa Tik tokom gde sam objavila deo svoje nove pesme i shvatila sam da je to odlično. Savetujem kolegama da isto urade sa novim pesmama – kazala je pevačica.

a981ca72 57c3 4236 9df0 23f9ed290c64

Barbara je na promociju okupila mnoge kolege koji su za pevačicu imali samo reči hvale.

-Ne pijem kafu sa Barbarom, ali je veoma poštujem kao koleginicu. Došao sam da je podržim i kao domaćin opog prostora, ali i kao kolega – rekao je Uroš Živković, a da podrži koleginicu na promociju je došla i Aleksandra Tadić Cipka:

Obožavam njenu energiju, njene pesme i kavere, ovde sam naravno da je podržim. Čula sam pesmu, fenomenalna je. Sviđa mi se što vraća onaj stari turbo folk vajb, da tako kažem.

9f64a253 c89f 40ae b085 f4019e89a6c9

-Družim se sa Barbarom i veoma mi se sviđa njena pesma– kratko je prokomentarisala Dada Mešaljić, dok je Andreana progovorila o vlastitim pogerršnim izborima.

-Mogla bih da kažem svašta nešto, ali naravno da je bilo pogrešnih izbora u svačijem životu, pa i u mom ali sve je to za nauk kako bismo sutra znali bolje da biramo.

dada mesaljic

Nakon što je promovisala pesmu, Barbara je za svoje prijatelje priredila nezaboravan provod, u klubu je vladala sjajna atmosfera za koju su bile zadužene njene kolege muzičari.

VIDEO SA PROMOCIJE EKSKLUZIVNO MOŽETE POGLEDATI U VIDEU ISPOD:

Foto: Filip P. ,
Autor: I.Grk