Login/Registracija

Barbara Bobak otišla na REMONT: „Ne mogu da prestanem da se gledam“

Bivša verenica Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak odlučila je da se ovog leta potpuno posveti svom izgledu i finansijski uloži u isti. 

Ona se danas povrdgla estetskom uvećanju usana, a koliko je zadovoljna promenom pohvalila se na svom Instagram profilu. 


Ja sam prezadovoljna i ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalo. Uradile smo korekciju asimetrije i sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu- napisala je Barbara i objavila fotografiju svog novog izgleda.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste preporuka za doktorku i priznanje da će uskoro ponovo nešto da radi na svom licu.


Takođe je napisala da za razliku od prethonog puta, sada nema podlive i otoke na licu.


Podsećamo, Barbara je nedavno za Grand Online govorila o tome koliko joj je veza sa Darkom Lazićem pomogla u karijeri i koliko je uticala na njen posao. 

– Uticala je u smislu da sam preskočila dosta stepenika, jer sam se pojavljivala u nekim emisijima u kojima se tada sigurno ne bih pojavila, jer nisam imala portfolio za to. Počela sam preko noći da se pojavljujem na naslovnim stranama i samim tim se dosta ljudi pitalo ko je ovo – iskrena je bila Barbara i otkrila šta je naučila iz veze sa Darkom:

– Da svaku buduću vezu krijem kao zmija noge, to prvo. Drugo, da je krijem kao zmija noge i treće da je krijem kao zmija noge (smeh).

Iako je njihova veza u početku bila idilična, pa čak je trebalo da bude krunisana brakom, vremenom se pokazalo da ipak nisu bili jedno za drugo. A na pitanje da li su joj mediji, koji su ih konstatno pratili u stopu, izbaksuzirali svadbu, odgovorila je:

– Nemam pojma, to sad da nagađam kako, šta i zašto, da li je neko izbaksuzirao. Sve je baksuzno i ajde, bilo, prošlo, završilo se, svima sve najbolje, njemu pogotovo!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić