Barbara Bobak o trudnoći pre braka: „Možda su mi moji isprali mozak“

a15762dd15a1fec796e834d73258316597c9bbc7

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ i bivša verenica pevača Darka Lazića pevačica Barbara Bobak se oglasila u vezi sa svojim pogledom na brak i trudnoću pre braka.

-Pa iskreno nisam razmišljala o deci pre braka. Uvek sam govorila, možda su mi moji isprali mozak, ali mislim da bi mi najveći poraz bio da zatrudnim pre braka. Ne zato što to osuđujem, već zato što bi u mojoj glavi to bilo veliko „ali“. Da li sam ja ovo morala, i da li sam htela tog čoveka da nije trudnoće, tako da pre braka ne bih volela.

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 10

Mlada zvezda je u poslednje vreme veoma tražena, a njen ljubavni život je u sferi interesovanja medija i publike, a nedavno je pričala i o bračnim ponudama koje dobija.

Trenutno sam usmerena na karijeru. Bude pijanih ispada, napiše mi “udaj se za mene“, ali nema da mi neko ozbiljno prilazi.

cb19c42c71725d7da13a9fa4825576afa203798a

Od kada je ljubavna veza sa Darkom doživela krah, sve intrigira šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi osvojio njeno srce i koje uslove ona postavlja.

-Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam. Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene.

Barbara Bobak

A kako od svog partnera ima određena očekivanja obelodanjuje da ni ona nije cvećka u vezi, ali da ljubomora nije jedna od njenih karakteristika.

-Nikada nisam bila, to može svaki moj bivši da potvrdi. Umem da budem i histerična i ovakva i onakva, ali ljubomorna ne. Ja sam jako veliki „kontrol frik“ i ceo moj bio ritam jako je uticao na moj organizam, i često se dešava da ustanem na levu nogu i tako provedem ceo dan. Umem da nervoziram oko najbitnijih stvari, ili sam najdivnija na svetu ili sam sve suprotno od toga, ja sam takva – otkrila je ona.

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 2

Barbara je potom dodala i zbog čega se bavi pevačkim pozivom.

-Kad sam neraspoložena ja punim prostoriju negativnom energijom, a kad sam raspoložena punim je pozitivnom. Ja imam neki uticaj na ljude, zato se i bavim ovim poslom, na bini moraš da zadržavaš poglede na sebi – istakla je pevačica.

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Z.K./instagram,
Autor: J.R.