Login/Registracija

BAJKOVITA VILA nadomak Beograda: Ovde živi poznata voditeljka (VIDEO)

Iako ne voli da eksponira luksuz u kome živi, popularna Grandova voditeljka Lea Kiš nedavno je otvorila vrata svoje vikendice na Avali koja predstavlja oazu mira njene porodice. 


Sa suprugom Momčilom Jokićem i ćerkom Sarom Miom, voditeljka beg od gradske vreve već godinama pronalazi u prostoru koji je uredila po sopstvenoj želji. 

Dvospratna kuća čija je unutrašnjost odrađena u planinskom stilu, zatim prelepo uređen vrt i bazen u dvorištu vile predstavljaju njihov beg iz centra grada, a ne krije i da njihovi najbliži često dolaze u njihov raj na Avali.


– Mnogi moji prijatelji su zainteresovani da se ovde družimo leti, i veruj mi da je u pravom smislu te reči zaista oaza, jedan mali raj za uživanje. Ovde se odmaram, ovde uživam i celo leto provodim na Avali – rekla je Lea koja tokom priprema letnje sezone, kao prava domaćica, ume da zasuče rukave.  Sređivanje vikendice predstavlja za nju predstavljanja i napor, ali i uživanje. Ali najveći deo, priznaje, uvek odradi njen suprug. 


– Sve to treba spremiti. Uvek u maju mesecu su pripreme, do duše moj muž sve to održava i tokom godine jer imamo puno biljki, rastinja, treba da se sredi terasa, zatim unutra, tako da pripreme traju bar 15 dana da bi sezona krenula – kaže voditeljka koja može da se pohvali sa nekoliko luksuznih nekretnina, ali to javno nikad ne čini. 

– Ove sve nekretnine su uglavnom nasleđene, nešto sam ja dobila od svojih rodietlja, nešto suprug od svojih. Ne kažem da ni mi nismo mnogo zaradili, ali gledam da to previše ne eksponiram- istakla je voditeljka. 


Kako izgleda unutrašnjost Leine vile pogledajte u videu. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić