Ispovest Anči Dabetić o razvodu: „Marko i ja smo sami od njegove treće godine“

9fa954dc8697693ca633920b730ffb69698f6c7f

Pevačica Anči Dabetić nikada od javnosti nije krila da je već godinama samohrana majka, a nedavno je za Grand otvoreno govorila o ovoj temi.

Ona ističe da se divi svakom roditelju koji sam ogaja dete i dodaje da je to velika odgovornost i posebna obaveza.

anci dabetic grand

Anči Dabetić o razvodu

-Marko i ja smo sami od njegove treće godine, imali smo dovoljno vremena da se naviknemo na takav život. Sada je sporno što su njemu lude godine, ali i meni, onda je to ratno stanje u kući. Da staneš ispred vrata našeg stana u jednom mometu bi čuo ljubav, kuco, maco. U drgom momentu nastaje vriska, kaže da ga smaram, ali je sve to normalno – rekla je ona za Grand.

7f489aa57596be956a072119dfd7f7984edd5364

Potresna ispovest Anči Dabetić

Pevačica kaže da čini sve što je u njenoj moći da sina izvede na pravi put, pa pored škole, njen naslednik godinama trenira fudbal što je i njoj od posebnog značaja.

-Naučili smo nekako da prepoznamo jedno drugo i da balansiramo. Moram da kažem da je stvarno jako teško i ja se divim svim samohranim roditeljima, ženama posebno. On se sledeće godine uspisuje u srednju školu, pa će imati novo društvo, njemu je centar sveta fudbal i škola. Za sve ovo čovek mora da ima čelične nerve, a ja sam tanka sa živcima, snalazmo se nekako – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Cakana o unucima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A. Milinković