Gala svadba Cecine ćerke: Venčanica iz Njujorka, šampanjac iz Toskane, a tek da čujete gde će se održati

FILP6386 1

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija, nedavno je pred Bogom izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Nemanji Gudelju, a popularnI par sada je rešio da organizuje gala veselje.

Kako prenose domaći medji, Anastasija i Nemanja će prirediti pravu feštu u Beogradu, nakon čega će slavlje nastaviti u Sevilji.

Anastasija još razmišlja o prostoru, a ono što je sigurno da zna da će na njemu biti pedesetak njenih najboljih i najbližih prijatelja i rođaka.

Slavlje koje je planirano da se organizuje u Sevilji je prvenstveno za porodicu fudbalera, kao i njegove bliske prijatelje i saradnike koji tamo žive.

Nemanja i Ceca će za sve ljude iz Beograda finansirati kompletno avionske karte i hotelski smeštaj, pa ne čudi da će kompletna organizacija biti na visokom nivou, saznaje Scandal.

Mediji su nedavno pisali da će na Anastasijinoj svadbi biti poseban meni, sireve iz Španije i Italije, šampanjac koji stiže direktno zb Toskane, kao i da će pevačicina naslednica nositi venčanicu poznatog kreatora iz Njujorka.

FILP6376 1

BONUS VIDEO: Ceca i Anstasija zajedno u finalu ZG

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Instagram,
Autor: J. J