Login/Registracija

Anabela se dotakla Lune i presekla: „Icrpljena sam, predugo traje“

Učešće u rijalitiju pevačici Anabeli Atijas i njenoj porodici doneo je veliku popularnost, ali i mnoštvo problema koje je milionski auditorijum pratio čitavih deset meseci koliko je trajala „Zadruga“.

Pevačica i sama priznaje da je zbog rijalitija prošla pakao, pogotovo što je u istom zaratila sa ćerkom Lunom i zetom Markom Miljkovićem, ali i iznela sav „prljav veš“ koji je porodica Đogani godinama skrivala.

Iako su svađe odavno iza njih, javnost i dalje interesuje u kakvim su odnosima članovi njene porodice,a neizostavna su i pitanja o njenoj ćerki Luni, kao i njenom privatnom životu, što je pevačici nakon tri godine veoma dosadilo.

-Jako sam umorna odgovarajući na sva ta pitanja. Kapiram da je sve to deo šoubiznisa i da ljude to zanima, ali toliko je to sad naporno, umorim se, kao papagaj ponavljam. U nekim emisijama se baš kopa po životu i odradim to i kao super sam saradnik, mislim razumem medije, želim da odgovorim svima na poziv, ali nekad dođem kući toliko iscprljena od tih priča da kažem sebi da više ne mogu. Sad gostujem samo gde se priča o muzici, ovako previše mi je, previše dugo traje – istakla je Anabela u emisiji „Grand parada“ u koju je došla kako bi promovisala novu pesmu „U januaru“.

Tokom gostovanja pevačica se dotakla i grupe „Funky G“ i otkrila da li joj je neka od njihovih mnogobrojnih pesama dosadila, a da je publika i dalje traži.

-To su uglavnom pesme koje se i dan danas slušaju (smeh). Ali ta pauza koju sam napravila je učinila da ponovo zavolim sve te pesme, sad sam počela na drugačiji način da doživljavam sve te stare hitove – priznala je Anabela za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić