Ana Nikolić se skinula u minijaturni kupaći: Pevačica snimila kako navlači ogrtač i pokazala čime raspolaže (VIDEO)

Untitled 61

Pevačica Ana Nikolić mesecima unazad se ne pojavljuje u javnosti, ali je i te kako veoma aktivna na svom Instagram profilu.

Naime, Ana se skinula u minijaturni bikini, pa je iskoristila priliku da se snimi u tom izdanju i pokaže sve obline.

Ona se vrtela sve vreme, a u jednom trenutku je zabacila ogrtač za plažu i pokazala čime raspolaže. Inače, Nikolićeva je u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, te su otpočeli i zajednički život u njegovom stanu u centru Beograda.

Naime, Ana Nikolić na svom Instagram profilu objavila je sliku sa Raletom, na kojoj je ona u svečanoj roze haljini sa šljokicama, a kompozitor u crnoj kombinaciji.

Inače, Rale je jednom prilikom pričao da je njegova veza sa Anom burna.

-Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme – rekao je Rale za Blic.

Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav – rekao je Goran Ratković Rale u emisiji Blic dan.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović iskreno: „Sad kad imam milijardu možda se i javi neko“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Instagram / ananikolicofficial,
Autor: K. Marković