Ana Nikolić „ućutala“ Rastu, pa se obratila njegovim roditeljima: „Dete nije viđao, bolje da ćuti zauvek“

Ana Nikolic i Rasta 1

Pevačica Ana Nikolić ponovo je u lošim odnosima sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Nakon što je pevačica objavila privatnu prepisku sa njim, reper je na njene optužbe da je deo kriminalnog klana i da ne plaća alimentaciju odgovorio objavivši fotografiju sa ćerkicom Tarom.

-Laž! Dete je kod mene tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kazem „hvala vam što ste bili tu „i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim – nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu- napisala je Ana Nikolić uz fotografiju sa ćerkicom.

https://www.instagram.com/p/CyaDQQtNQ5h/

Nakon toga Ana je objavila fotografiju sa ćerkom u krevetu kako spava s njom.

-Istina je jedna. I ne mogu i neću da ćutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka- dodala je pevačica i pokazala vreme objave, želeći da na taj način demantuje repera koji je u isto vreme objavio fotku sa ćerkom.č

Podsetimo, Ana se nedavno žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

BONUS VIDEO: Ovo se do sad nije desilo u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: Grand