Ana Nikolić objavila privatne prepiske sa Rastom! Svađa oko para, reper tvrdi: „Ti si emotivni invalid“ (FOTO)

Ana Nikolic i Rasta 1

Pevačica Ana Nikolić objavila je prepiske sa bivšim suprugom Rastom gde se vidi da su njihovi porodični odnosi narušeni. Kako smo mogli da zaključimo iz poruke, Ana je tražila novac od njega, pretila njegovim roditeljima, a on je rekao da joj novac neće dati nikada.

931b6a81154dc142e4dc8eaa9d59d935788cc364 e1667838810142

Poruku prenosimo u celelosti, kao i Anin odgovor, a vi sami prosudite šta se dešava između bivših supružnika koji su do skoro bili u koretnim odnosima zbog ćerke.

-U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album si provela na „lečenju“ i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa, jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanja onog sramnog klipa sa Vučicem, možemo samo na sud. Nego pazi ti da se slučajno ne okrene u „zanemarivanje deteta“, a to je krivično delo i ide se u zatvor. Prestani da se ložiš više jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, a sad lepo odje*i – napisao je Rasta Ani.

https://www.instagram.com/p/CyYtj7lNEfF/

Ona je zatim u objavi napisala da trpi ovo zlostavljanje od strane njega više od šest godina, a pomenula je to što je bio na robiji i njegove navodne veze sa kriminalnom grupom.

BONUS VIDEO – Danijel Alibabić o ulozi oca

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/instagram,
Autor: A.M.